Jurčić poručio Krstičeviću: Na Hajdukovu agresivnost, Dinamo će uzvratiti istom mjerom!

Jurčić poručio Krstičeviću: Na Hajdukovu agresivnost, Dinamo će uzvratiti istom mjerom!

Foto: AFP

DINAMOV trener još čeka svoju prvu pobjedu na Poljudu: "To je samo statistika koja se prije ili kasnije promijeni. Ja se iskreno nadam već ove nedjelje."

> Krstičević najavio borbu sjevera i juga: Dinamo ima podršku HNS-a, ali mi ćemo razveseliti Dalmaciju!

Ne brine ga nabrijanost Hajdukovih navijača na Dinamo i pun stadion: "Uvijek je tako kada dolazi Dinamo, pumpa se atmosfera i Hajduk će imati maksimalnu podršku, ali osjećam u momčadi sjajno raspoloženje. Imamo ekipu koja nije sklona utjecajima vanjskih faktora, tako da me to uopće ne brine."

"Atmosfera u Dinamu je odlična i pozitivna. Poslije Rijeke se sve dignulo jer smo demonstrirali nogomet kakav želimo igrati te na kakvom ćemo inzistirati u svim utakmicama pa tako i sutra. Očekujem pravi derbi, vrhunsku utakmicu i ono što je najvažnije - praznik nogometa. Obje ekipe su pokazale kako znaju igrati i to je najbolja pozivnica svima da dođu i uživaju u utakmici." poručio je Jurčić.

Ne brine ga ni ono zbog čega je često jači Dinamo ostajao bez bodova u Splitu - "hajdučka" igra protivnika, koji u Splitu borbenošću pobjeđuje bolji Dinamo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Agresivnost im je forte otkako je gospodin Mišo Krstičević preuzeo momčad, a u derbiju je to uvijek posebno naglašeno. Očekujem da će isto tako, čvrsto i agresivno, igrati i protiv nas, a na nama je odgovoriti na isti način."

Jurčić neće u Splitu odstupati od uobičajene igre, niti se za Hajduk pripremao drugačije nego za ostale protivnike:

"Ne može derbi u Splitu biti utakmica kao i svaka druga, ali nismo ništa posebno pripremali osim uobičajenih video analiza i skautiranja protivnika. Mi imamo svoj stil nogometa koji igramo i koji treniramo te ćemo ga prezentirati i u Splitu."

Jurčić se ne slaže kako ga na Poljudu čeka ono što se često potencira, mladi Hajduk, satkan od domaće "dice":

"Pitanje je koliko je to mlada momčad jer imaju iskusnih igrača koji imaju dosta prvoligaških utakmica po raznim ligama. Svakako ih krasi rad i čvrsta igra, a naravno da imaju oscilacije u prezentacijama. Mi uvijek respektiramo Hajduk, imaju dobre rezultat i vjerujem da će nam  biti dostojan protivnik."

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara