Kapetan Zadra uvjeren: Protiv Hajduka sigurno igramo

Kapetan Zadra uvjeren: Protiv Hajduka sigurno igramo

Foto: Vojko Bašić / Cropix

KAPETAN Zadrana Jakov Surać uvjeren je kako će momčad sa Stanova igrati protiv Hajduka u subotu.

"Uvjeren sam da protiv Hajduka sigurno igramo. Naravno da su to stvari koje opterećuju i igrače. Nikomu nije ugodno slušati o suspenziji i uopće biti u situaciji da je odigravanje subotnje utakmice s Hajdukom upitno. Vjerujem, međutim, da će se sve srediti do petka i da će se na Stanovima igrati dalmatinski derbi", rekao je Surać za Zadarski list.

Slaže se kako su Zadrani puno lošiji no prošle sezone...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Činjenica je da su nam otišla petorica igrača iz prve postave, a da s druge strane nije došao nitko za koga u ovome trenutku možemo reći da je pojačanje. Financijska situacija je takva da ćemo se morati osloniti na igrače iz našeg kadra. To svakako nije idealna situacija jer ti mladi igrači teško mogu napredovati bez dva-tri iskusna igrača. Nadam se da ćemo u hodu ipak uspjeti angažirati barem dva igrača koji su dokazani", dodao je.

Nije ga iznenadio otpor Hajduka Dinamu u Superkupu.

"Smatram da je ova mlada momčad Hajduka dobro odigrala protiv Modrih. Dobro su stajali na terenu i pokazali pravi fajterski pristup. Jedno je sigurno, u subotu nas očekuje teška utakmica protiv mladog i poletnog Hajduka. Neće biti lako ni nama, ali niti njima. Očekujem borbenu i zanimljivu utakmicu, a želja je naravno da nakon nje mi budemo zadovoljniji od Splićana", dodao je za kraj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara