Kapetan Zadra završio na policiji: Surać verbalno napao suca Ivana Bebeka

Foto: Cropix

JAKOV SURAĆ obavio je obavijesni razgovor sa zadarskom policijom zbog verbalnog napada na suca Ivana Bebeka. Prisjetimo se, kapetan Zadrana isključen je u dvoboju Zadar - Inter, nakon što je vrlo burno reagirao na nedosuđeni kazneni udarac za domaću momčad. Inače, momčad iz Zaprešića slavila je na Stanovima s 2:1 i tako dodatno zakomplicirala borbu za opstanak.

"Kod te sam situacije ležao na podu i rukama udario o travnjak, a on je već bio spreman izvući crveni karton. Normalno je da sam bio ljut. Kapetan sam i imam pravo štititi ekipu. Koliko znoja i krvi sam svih ovih godina prolio za svoj klub i onda prije mirovine zbog jedne ovakve odluke sudačke neznalice Zadar može ostati bez prvoligaša", rekao je Surać za portal 057info.

"Boli me kada se u HNS-u ponašaju kako im se prohtije i za jednu ovakvu utakmicu u kojoj se dva kluba bore za ostanak delegiraju suca koji je zbog sličnih grijeha degradiran i koji je sudio trećeligaške utakmice. I zamislite, u prvoj povratničkoj utakmici sudi baš ovako značajan susret i odlučuje o našim sudbinama. Sjetite se samo njegovog suđenja na Poljudu", dodao je.

"Bebek je sudačka neznalica. Ne zna se postaviti, ne kreće se dobro, ne prati igru. On je zvijezda jer je Fifin sudac, a onda kao takav dođe ovdje i sudi preko neke stvari. Pa nije čudo da u Ligi prvaka imamo onakvo suđenje kakvo smo gledali u polufinalu utakmice Bayern-Barcelona. U HNS-u prolaze nečija djeca i sve ide po sistemu po babi i stričevićima, a pravi dečki koji osjećaju nogomet, koji su ga i igrali brzo budu izbačeni iz igre. U prvi plan se guraju likovi poput Bebeka", nastavio je.

"Sačekao sam ga u tunelu i dovikivao mu. Oko njega je bilo desetak ljudi, što zaštitara što policije, nitko mu nije mogao prići. Pitao sam ga što se treba dogoditi da bi nam svirao jedanaesterac, rekao sam mu da ga može biti sram. Ne poričem da je bilo uvreda, ali prijetnji ni u kom slučaju nije. Nisam jedini koji mu je dovikivao, ne znam zašto baš ja moram na policiju", završio je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara