Kapetan upozorio: "Igrači su psihički prazni, puno nade smo polagali u utakmicu s Belgijom"

Foto: Guliver Image/Getty Images

PRED put u Škotsku posljednja razmišljanja iznio je kapetan nogometne reprezentacije Darijo Srna. Hrvatska sutra u 21 sat igra posljednju kvalifikacijsku utakmicu pred, nadamo se, doigravanje za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

> Štimac: Želim Francusku u dodatnim kvalifikacijama!

> Hrvatska otputovala prema Škotskoj: Je li ovo posljednja Štimčeva utakmica?

"Hrvatska nije prvi puta u ovakvoj situaciji. Navikli smo na medijske kritike, no želimo li u Brazil moramo svi biti kao jedno. Kritika mora biti, ali nažalost, Belgija je u ovom trenutku bolja od nas i čestitam im na odlasku na Svjetsko prvenstvo. Njihov prvi gol na Maksimiru nas je presjekao, makar smo dobro otvorili utakmicu. Iz tog poraza treba izvući ono najbolje, nije prvi puta da zbog grešaka gubimo tri boda", prokomentirao je Srna, koji zbog žutih kartona nije mogao nastupiti protiv Belgije.

Hrvatska će sigurno biti druga u skupini i samo čudom može ostati bez dodatnih kvalifikacija. Škotska bi trebala biti samo priprema za doigravanje i Štimac pobjedom mora vratiti pozitivnu atmosferu, barem u svlačionici, ako već ne na tribinama.

"Moramo pokazati na terenu da možemo, da vratimo vjeru svojim navijačima koji su nam jako potrebni u nadolazećim utakmicama", dodao je Srna.

"Igrači su psihički prazni jer smo puno nade polagali u utakmicu s Belgijom. Međutim, Hrvatska ima karakter i kvalitetu i nadam se da ćemo se vratiti kući s tri boda", zaključio je kapetan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara