Katalonci oduševljeni: Samo je briljantni Messi bolji od Rakitića

Katalonci oduševljeni: Samo je briljantni Messi bolji od Rakitića

 Foto: Getty Images

BARCELONA je na krilima Lea Messija protutnjala kroz La Corunu te je u sklopu 19. kola Primere pregazila domaći Deportivo s 4:0.
 
 
Argentinac je zabio hat-trick, no neki su španjolski mediji još dok je trajala utakmica posebno apostrofirali igru hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića, koji je dva puta asistirao.
 
Portal Sport, koji uglavnom prati Barcelonu piše kako je Rakitić predstavom na Riazoru podsjetio na igre s početka sezone te posebno ističu njegovo žrtvovanje, trud, borbu i brzinu na sredini terena.
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Uz Busquetsa i Iniestu, Hrvat je davao potrebnu sigurnost u sredini, a imponiralo je njegovo fantastično kretanje s loptom u nogama i bez nje.
 
Tekst se završava s porukom treneru Barce Luisu Enriqueu, koji se nakon večerašnje utakmice mogao uvjeriti da na Rakitića može i mora računati.
 
Messi je briljantan i nedodirljiv, ali Rakitić je bio Barcina pokretačka snaga

Sport je ocjenjujući igrače Messiju dao desetku, a Rakitiću devet, uz napomenu "Messi je pobijedio Depor, ali Hrvat je također bio sjajan." Malog argentinskog čarobnjaka obasuli su sljedećim komplimentima: "nedodirljiv, dominantan, briljantan..."
 
Za Rakitića se također razbacuju komplimentima: "stvorio je prvi gol divnim dodavanjem... bio je pokretačka snaga Barcelone... okazao zašto zaslužuje mjesto u prvom sastavu..."
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara