Keane zabio u prvoj utakmici nakon Eura i odao počast preminulom irskom navijaču

Keane zabio u prvoj utakmici nakon Eura i odao počast preminulom irskom navijaču

Foto: AFP

ROBBIE KEANE, kapetan irske nogometne reprezentacije nakon pogotka za svoj LA Galaxy u američkoj MLS ligi, podigao je majicu s posvetom preminulom irskom navijaču na Euru.

Keane je bio strijelac u pobjedi aktualnih prvaka protiv Vancouvera, a odmah po postignutom pogotku otrčao je do klupe svoje momčadi s koje su mu dodali klupski dres na kojem je pisalo "RIP James Nolan".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mladi 21-godišnji irski navijač nestao je tijekom svog boravka u Poljskoj, a njegovo tijelo pronađeno je nekoliko dana kasnije u rukavcu rijeke Brde...

"Radi se o mladom irskom navijaču starom tek 21 godinu koji se nažalost utopio. Cijela je zemlja u žalosti, a ja sam osobno nazvao njegova oca da mu izrazim svoju sućut, te da cijeloj obitelji izrazim podršku u teškim trenucima. Ovo na utakmici bila je tek simbolična gesta jer se mi Irci uvijek držimo skupa u ovakvim situacijama. James je bio veliki ljubitelj nogometa i ovo je strašna tragedija, pa je u redu da mu iskažem svoje poštovanje", izjavio je 31-godišnji irski reprezentativac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara