Kek čeka potopljeni Vikingur: "Moramo ostati koncentrirani, ipak je ovo europska utakmica"

Foto:NK Rijeka

TRENER Rijeke Matjaž Kek opušteno čeka sutrašnji uzvrat 3. kola kvalifikacija za Europa ligu nakon što su njegovi igrači u gostima pregazili Vikingur s Farskih otoka sa 5:1.

"Danas se vidi koliko nam znači iskustvo koje stječemo u europskim utakmicama. Privilegij je ovo što mi sada igramo, za to treba raditi, živjeti i odricati se. Mi smo to napravili i sada sve to moramo potvrđivati. Postavit ću visoke kriterije za igrače koji konkuriraju za momčad", rekao je Kek u najavi utakmice.

"Svi trebamo biti fokusirani na uzvrat protiv Vikingura neovisno o rezultatu iz prvog susreta, jer je to ipak europska utakmica", rekao je Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
I branič Matej Mitrović ističe da ozbiljno shvaćaju uzvrat protiv momčadi s Farskih Otoka. "Čeka nas tvrda utakmica, bez obzira što smo na gostovanju stekli dobru prednost. Nećemo olako shvatiti Vikingur, već ući ozbiljno i koncentrirano kako bismo dokazali da smo bolja momčad", kazao je Mitrović.

Uzvratna utakmica 3. pretkola Europske lige između Rijeke i Vikingura na rasporedu je u četvrtak na stadionu Kantrida u 21.15 sati.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara