Kek nakon 15. uzastopne pobjede: A sada Sheriff...

Foto: Hina

MATJAŽ KEK ne dopušta euforiju. To što je Rijeka u 5. kolu svladala Slaven s 3:0 i što je upisala 15. uzastopnu pobjedu ne uzbuđuje previše slovenskog stručnjaka koji već godinu i pol dana upravlja Rijekom.

"Ušli smo u utakmicu kako treba, kako smo željeli i upozoravali igrače te brzo postavili stvari na svoje mjesto čime nam je bilo lakše igrati i što nam je otvorili priliku da isprobamo neke nove mogućnosti", rekao je Kek.

"Uz to, odmorili smo Krstanovića, Jugovića i Samardžića, predstavili Cvijanovića, vratili Moisesa… U drugom poluvremenu nije bilo toliko siline, ali kao trener mogu biti zadovoljan kako smo se postavili i rezultatom. Sada okrećemo pogled prema Europi i Sheriffu", nadodao je.

Tomečak: Nastavili smo niz! 

Ivan Tomečak zabio je prvi gol ove sezone.

"Inače bih ja trebao nabaciti Jahoviću, ali pogodio me i ja sam, hvala Bogu, zabio… Na vrijeme smo ih otvorili ranim pogotkom, Krama je odmah zabio drugi gol pa je bilo puno lakše igrati. Ovo je bila dobra uvertira za on što nas čeka u Europi, a uz to smo nastavili niz koji je za pohvalu. Međutim, od prošlih se utakmica se ne živi, već živimo za svaku iduću utakmicu. Moramo sada u Europi dati sve od sebe kako bismo ostvarili što bolji rezultat", poručio je Tomečak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara