Kek uoči Standarda: Ovo će biti spektakl i prava prilika da se pokažemo Europi

Foto: Screenshot HNK Rijeka

RIJEKA sutra u Liegeu protiv Standarda igra jednu od najvažnijih utakmica svoje novije povijesti, prvo kolu jedne od grupa Europa lige.
 
U 18:30 su Riječani na travnjaku stadiona Maurice Dufrasne odradili trening, a samo 15 minuta ranije trener Riječana Matjaž Kek i vratar Rijeke Ivan Vargić odradili su presicu i s novinarima podijelili mišljenja vezana uz utakmicu prvog kola skupine G.
 
''Kada igraš protiv jednog od favorita grupe onda je uvijek pred tobom veliki izazov. Zato ćemo napraviti sve da Rijeka izgleda kao prava momčad, koja ima organizaciju i sistem. Znamo kakav nas suparnik očekuje, kakva je to kvaliteta i nisu nas sigurno zavarali njihovi rezultati. Ovo će biti pravi europski spektakl, veliko iskušenje za Rijeku i prava prilika da se pokažemo Europi'', rekao je Matjaž Kek.
 
Vratar Ivan Vargić istaknuo je da momčad nema pritiska pred premijerni ogled ove sezone u skupinama Europa lige:
 
''Došli smo na utakmicu bez opterećenja, pokazati se u najboljem svjetlu i dati sve od sebe, a onda rezultat sigurno neće izostati. Upoznati kvalitetom Standarda ali idemo se boriti 90 minuta pa neka bolji pobjedi''.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara