Kharitonov ozlijeđen, Cro Cop čeka i trećeg protivnika za Glory 17!

Kharitonov ozlijeđen, Cro Cop čeka i trećeg protivnika za Glory 17!

Foto: Hina

MIRKO FILIPOVIĆ zaista nema sreće sa svojim drugim nastupom za Glory koji je zakazan za 22.svibnja i Los Angeles. Nakon što je Pat Barry morao odustati od borbe zbog zabrane Atletske Komisije te je Cro Cop dobio novog protivnika u vidu Sergeija Kharitonova, Fight Site ekskluzivno saznaje da je propala i ova opcija te da Filipović čeka i treće ime.

U razgovoru za Fight Site trenutačnu situaciju nam je otkrio Filipovićev menadžer Orsat Zovko.

"Nažalost, niti Sergei Kharitonov neće biti Mirkov protivnik u Los Angelesu. Rus je morao odustati zbog ozlijede, odnosno ozbiljne infekcije prsta. Ovih dana će biti podvrgnut operaciji te će mu oporavak trajati najmanje dva mjeseca", otkrio je Zovko i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Glory je vrlo brzo reagirao i u ovom trenutku već pregovaramo oko novog protivnika. U igri su dva velika svjetska top imena. Sve će se znati vrlo brzo."

Prema Zovkovim riječima jasno je da Mirkov dvoboj u Los Angelesu na Gloryju 17 ne dolazi u pitanje. Do meča je ostalo više od mjesec dana i hrvatski borilački as će imati sasvim dovoljno vremena i za specifičnu pripremu za novog protivnika koje će biti odabran.

Podsjećamo da je Filipović svoj prvi meč za Glory odradio u Zagrebu prije otprilike dva mjeseca. Kontroverznom odlukom je poražen od legendarnog Remyja Bonjaskog kojem je to bio oproštajni meč na kraju karijere.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara