Kostelić: Završilo je s lijepom uspomenom

Kostelić: Završilo je s lijepom uspomenom

Foto: Hina

NIJE BILO sreće za hrvatske skijaše ni u završnici Svjetskog prvenstva u Beaver Creeku. Ivica Kostelić je u sinoćnjoj utrci slaloma završio 15. nakon što je u prvoj vožnji imao 3 sekunde zaostatka. Filip Zubčić ostvario je 13. mjesto.

U posljednjoj disciplini, muškoj utrci slaloma, zlato je uzeo Jean Baptiste Grange, 35 stotinki brži od Dopfera i 55 od Neureuthera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"U drugoj vožnji je bilo lakše skijati, ali vremenski uvjeti su bili teži", rekao je Ivica nakon utrke. Iako je ostao bez postolja, Kostelić je našao nešto pozitivno u cijeloj priči - Filip Zubčić sve je bolji.

"Prekrasno je to. Mislim da sam posebno sretan da se nađem u leader-boxu s jednim skijašem iz svoje reprezentacije, koji je ipak 13-14 godina mlađi od mene. To nešto znači i to je dobar pokazatelj za budućnost. Nažalost, nisam ispunio svoje ciljeve, završilo je samo s lijepom uspomenom", rekao je Kostelić za HTV.

"Drugi lauf je bio bolji, ali slabije se vidjelo zbog snijega. Bilo je fora stajati s Ivicom u leader-boxu, nadam se da ćemo svaki put biti zajedno tamo", rekao je Zubčić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara