Kovač i Ola otkazali press i stigli u Slavoniju! "Ako ćemo se mi na terenu boriti kao vi..."

Foto: Hina, HNS 

NIKO KOVAČ jutros okuplja reprezentaciju u Zagrebu, a pripreme za SP otvorio je posjetom katastrofom pogođenoj Slavoniji. Kovač je otkazao press konferenciju i s bratom Robertom te Slavoncem Ivicom Olićem stigao u poplavljena područja pružiti podršku ljudima koji danonoćno brane svoje domove. 

"Ako ćemo se mi na terenu boriti kao vi ovdje...", rekao je Niko Kovač nakon što je na terenu vidio štetu koja je zadesila istok Hrvatske.

Niko će posjetiti i prihvatilište u Cerni, gdje će obići tisuće ljudi koji su ostali bez svojih domova. Izbornik bi se trebao vratiti u Zagreb u popodnevnim satima kada će reprezentacija održati prvi trening uoči nastupa na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Mandžo donirao šest tona namirnica

Podsjetimo kako je hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić prije dva dana obišao poplavljena područja. Mandžo je stigao u Slavoniju sa šest tona namirnica i ostalih potrepština, a nadodajmo za kraj kako je HNS donio odluku da se sav prihod od ulaznica za utakmicu između mladih reprezentacija Hrvatske i Ukrajine, koja se igra 28. svibnja u Zagrebu te utakmice između Hrvatske i Malija u Osijeku, 31. svibnja, donira onima kojima je to najpotrebnije.

Za reprezentaciju danas kreće ono pravo - igrači se okupljaju u hotelu Aristos uoči priprema za SP u Brazilu. Danas će Niko Kovač s igračima odraditi i prvi trening na Maksimiru iza 17 sati. 

Pratite nas na Facebooku

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara