Kovač odgovorio Eduardu: Jedini utjecaj na mene imaju igrači

Kovač odgovorio Eduardu: Jedini utjecaj na mene imaju igrači

Foto: Hina

NIJE se dugo trebalo čekati na odgovor Nike Kovača poslije prozivanja Eduarda da Silve prilikom njegovo oproštaja od reprezentacije.

> Dudu se oprostio od Hrvatske: "Smatram da sam zbog osoba izvan reprezentacije lišen pravednog tretmana"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> Eduardo da Silva - Brazilac koji je zauvijek zadužio hrvatski klupski i reprezentativni nogomet

> Jurčić za Index: Nažalost nikad nismo imali kulturu opraštanja od nogometnih velikana

"Svaku odluku u pogledu vođenja hrvatske reprezentacije donosim isključivo ja. Kada je u pitanju odabir igrača, uvijek kažem da istina leži na terenu. Jedini utjecaj na mene imaju upravo reprezentativci, svojim nastupima, formom, zalaganjem i ponašanjem u reprezentaciji, na treninzima kao i u klubovima", rekao je hrvatski izbornik na optužbe da ljudi izvan reprezentacije sudjeluju u njezinom vođenju.

"Svatko ima pravo izbora oko igranja u reprezentaciji, pa ćemo tako poštovati i Eduardovu odluku. Dijelio sam s njim svlačionicu kao igrač i imam visoko mišljenje o njegovim nogometnim kvalitetama. Iz respekta prema njemu kao igraču i čovjeku ne namjeravam ulaziti u nogometne detalje zbog čega nije igrao više na Svjetskom prvenstvu", daljnji je komentar Kovača na ovu situaciju.
 
"Naravno da svatko tko nije igrao ima pravo biti razočaran, no to razočaranje ne treba biti razlog za depresiju već motiv za još veće dokazivanje", poručio je novom članu Flamenga.
 
Na kraju mu je zahvalio na svemu što je da za hrvatsku nacionalnu selekciju: "Hvala Eduardu na velikom doprinosu hrvatskoj reprezentaciji te mu želim svu sreću ovoga svijeta u budućnosti, puno zdravlja, uspjeha i pogodaka."
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara