Kramarića se seli svugdje, ali on je najbliže ostanku na Kantridi do ljeta

Foto: NK Rijeka

ANDREJ KRAMARIĆ u središtu je medijske pozornosti u kontekstu mogućeg skorašnjeg transfera. Mnogi očekuju da su utakmice do kraja godine posljednje koje će odigrati u dresu Rijeke, i sam je u medijskim istupima odškrinuo vrata takvoj mogućnost, no izgleda da je moguć ostanak na Kantridi do ljeta.
 
"Nikakva službena ponuda nije došla u klub", informacija je koju smo dobili iz NK Rijeke pa izgleda da vijest kako je dogovoren transfer Kramarića u Chelsea netočna informacija. Mada, kontakta s Bluesima je prema pisanju Novog Lista bilo, čak i sastanka Kramarićevog oca s predstavnicima vodećeg kluba Premiershipa.
 
Bio je to pokušaj da hrvatski reprezentativni napadač postane dio jednog investicijskog fonda, iz kojeg bi onda bio unajmljen Chelseaju, što je alat kojim klub sa Stamford Bridgea, ali i još poneki, zaobilaze pravilo financijskog fair-playa. Na takav način su kod Abramovića završili, primjerice, Matej Delač i Mario Pašalić, no ljudima koji se brinu za karijeru Kramarića to se nije svidjelo.
 
Na kraju je najizgledniji rasplet da Andrej do kraja godine produži ugovor s Rijekom do 2016. godine, prema klauzuli prisutnoj u ugovoru, te sadašnju sredinu napusti na ljeto. Tada se, ipak, dogovaraju ozbiljniji transferi nego u zimskom prijelaznom roku.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara