Kramarićev dolazak u Chelsea tjera Drogbu u igračku penziju, u kojoj će postati - Kramin trener!

Kramarićev dolazak u Chelsea tjera Drogbu u igračku penziju, u kojoj će postati - Kramin trener!

Foto: Guliver Image/Getty Images

DIDIER DROGBA u ožujku će proslaviti 37. rođendan, a na kraju sezone završiti igračku karijeru i postati trener napadača u klubu kojem je postao legenda mnogim odlučujućim golovima.

Ali, godine čine svoje i Drogba je od drugog dolaska u Chelsea spao tek na status trećeg napadača, iza Diega Coste i Loica Remyja, iako je od početka sezone sakupio 22 nastupa i zabio šest golova.

Prema pisanju engleskih medija, ono što je kultnog napadača definitivno otjeralo u mirovinu, dolazak je Andreja Kramarića iz Rijeke. Kako navode na Otoku, to je riješen posao koji će biti realiziran sljedećih dana, ali prvi strijelac HNL-a ipak do kraja ove sezone odlazi na posudbu u Vitesse, Chelseajevu nizozemsku filijalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali, Mourinho novom hrvatskom pojačanju nije namijenio sudbinu Delača i Perice, koji su na posudbama nestali s radara slavnog i bogatog kluba, jer Kramarić se na kraju sezone vraća u Chelsea, kako bi od ljeta konkurirao za prvu momčad.

Pri tome će njegove golgeterske sposobnosti razvijati upravo onaj kojeg je "otjerao" u mirovinu - Didier Drogba, koji postaje novi Mourinhov pomoćnik, specijaliziran za rad s napadačima.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara