Krstičević: Nećemo puknuti pod pritiskom!

Krstičević: Nećemo puknuti pod pritiskom!

Foto: Paun Paunović / Cropix

TRI DANA nakon što je već najavio derbi, Mišo Krstičević u utorak ujutro ponovno je izašao pred medije na Poljudu s identičnom obvezom. "Odgoda? Svatko mora odgovarati za svoj posao. Od predsjednika NO Paladina do čistačica. Svi moramo poslu pristupiti odgovorno", rekao je neodređeno pa nastavio.

"Što reći. Sigurno bi bilo bolje da smo igrali u nedjelju, željeli smo to, ali tako je ispalo. Donijelo nam je to brojne probleme, a najveći je onaj da već u subotu u 15 sati gostujemo u Vinkovcima. To je katastrofa. No nećemo plakati, valja pronaći nove motive i nastaviti zacrtani put", nastavio je trener Hajduka.

"Nadam se da se odgoda utakmice neće odraziti na posjećenost Poljuda. Navijači su naša velika snaga i učinit ćemo sve da pobijedimo. Namjeravamo napasti od prve minute i vjerujem da nećemo gledati neki zatvoreni derbi. Sigurno da će tu biti i propusta, zadnja linija će igrati prvi put u životu skupa, ali što je tu je", dodao je.

"Drugo mjesto u prvenstvu za mene je poput zadnjeg"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvrnuo se potom na igrački kadar s kojim dočekuje Modre...

"Imamo vrlo mladu momčad, međutim ne vjerujem da će puknuti pod pritiskom. Način na koji igramo nosi opasnost, ali htijenjem i borbenošću nadoknadit ćemo neiskustvo. Ne mislim tu samo na godine, jer Nižić ima 22 godine, a iza sebe nijedan derbi. To je objektivni problem", objasnio je.

I dalje se nada osvajanju prvog mjesta...

"Ne želim ništa obećavati. Priču o Hajduku najbolje ću opisati jednom anegdotom. Sreo sam Ivicu Osima i pitao ga koji je na tablici. On mi kaže zadnji, a ja mu odgovorim da su u vrhu. Odvratio mi je kako je drugo mjesto za njega jednako zadnje. Takva su i moja razmišljanja", za kraj će.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara