Lawrence Frankopan novi direktor umaškog ATP-a

Lawrence Frankopan novi direktor umaškog ATP-a

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

ISTRATURIST UMAG, organizator prestižnog međunarodnog turnira Croatia Open Umag, imenovao je glavnog izvršnog direktora kompanije StarWing Sports Management (''StarWing'') Lawrencea Frankopana novim direktorom Croatia Opena.

''S ciljem unaprjeđenja ATP turnira, jednog od najprepoznatljivijih događanja Umaga i Hrvatske, odlučili smo udružiti se s međunarodnom agencijom za sportski menadžment StarWing te imenovati njezina izvršnog direktora Lawrencea Frankopana direktorom turnira. Očekujemo da će iskustvo gospodina Frankopana doprinijeti vrijednosti turnira poboljšanjem njegove međunarodne gledanosti i to kroz povećanje broja zemalja i TV postaja koje prenose Croatia Open iz Umaga te unaprjeđenje cjelokupne međunarodne promocije turnira. Time smo pokazali kako smo ozbiljni u namjeri da ne samo zadržimo već i unaprijedimo umaški ATP turnir'', rekao je direktor Istraturista Ronald Korotaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
''Croatia Open, ATP natjecanje iz serije 250 prošle je godine proslavilo 25. godišnjicu u 2014. godini te će u predstojećim godinama nastojati ostvarivati i neka nova postignuća. Kao novi direktor naročito ću nastojati promovirati te predstavljati Croatia Open na ATP Touru i time dodatno motivirati najbolje svjetske igrače da dođu u Umag. Zajedničko dugogodišnje iskustvo u teniskom menadžmentu će nedvojbeno pomoći StarWingu da ponudi popis igrača koji doliči natjecanju Croatia Open'', istaknuo je novi direktor Croatia Opena Lawrence Frankopan.

''Zahvaljujući nedavnoj akviziciji Istraturista portfelj Grupacije Lukšić Hrvatska je bogatiji za jedan od najvažnijih svjetskih turnira – umaški Croatia Open. U skladu s poslovnom vizijom, prema kojoj neprekidno razvijamo naše djelatnosti u turizmu kroz ulaganja i i unaprjeđenje kvalitete, usluga i proizvoda, poštujući pritom lokalne osobitosti i povijest, smatramo da je ATP Umag savršen za nas. Želio bih iskazati dobrodošlicu novoimenovanom direktoru turnira gospodinu Lawrenceu Frankopanu. Veselim se svim pozitivnim rezultatima koji će proizaći iz postavljanja prvog čovjeka međunarodne agencije za menadžment u profesionalnom sportu na čelo Croatia Opena, a koji će se odraziti ne samo na Istraturist, već i na istarski turizam i međunarodnu promociju Hrvatske'', rekao je Davor Luksic, predsjednik Nadzornog odbora Istraturista i predsjednik Grupacije Lukšić Hrvatska.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara