Legendarni Evander Holyfield dolazi u Zagreb na Glory 14, Bonjasky otkrio zašto je odlučio završiti karijeru!

Foto: Guliver Image/Getty Images

KAKAV nas borilački spektakl očekuje u zagrebačkoj Areni potvrđuje i činjenica da će poseban gost tijekom Gloryja biti Evander Holyfield.

Bivši boksački šampion u Zagreb stiže u subotu i pratit će Glory 14 što je još jedna potvrda da je Glory izrastao u najjaču kickboxing organizaciju u svijetu.

Holyfield je nakon završetka profesionalne karijeri česti gost vrhunskih borilačkih priredbi, a sada će pratiti i borbe u Areni.

Vrata dvorane otvaraju se u 17.00 sati. Uvodne borbe počinju u 18.15 sati, borbe u Glory Superfight Series na rasporedu su od 20.30 sati.

Glavni dio programa počinje u 22.00 sata. U sklopu Glory 14 priredbe vidjet ćemo turnir izazivača u srednjoj kategoriji, borbu za naslov prvaka u lakoj kategoriji i kao šlag obračun Mirko Filipović vs. Remy Bonjasky.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve će to pratiti i Evander Holyfield.

Prije samo mjesec dana; na presici u Hiltonu, Remy Bonjasky izjavio je kako još uvijek nije donio odluku o prestanku karijere.

No, na druženju uoči eventa Glory 14, objavio je odluku o prestanku karijere. Našoj kameri otkrio je koji su konkretni razlozi na to utjecali. Jedan od razloga jest taj što želi biti na istoj razini na kojoj je bio na vrhuncu karijere, te nova karijera trenera.

Ipak, ne krije kako mu je ta odluka teško pala, jer upravo ga je ovaj sport oblikovao kao čovjeka. Bonjaskom smo prenijeli i kako su ga domaći mediji proglasili najljepšim borcem. Kompliment ga je oduševio, no objašnjava kako se ženama inače sviđaju borbe gladijatora.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara