Legendarni Zlatko Vujović o HNS-u: "Dosta više, ovo je gadljivo!"

Legendarni Zlatko Vujović o HNS-u: "Dosta više, ovo je gadljivo!"

Foto: Hina

"MI I jesmo za pivnicu i pivnički stol, pa neka se na njega stave janje i odojak, i tu smo gdje jesmo", poručio je legendarni Hajdukov golgeter Zlatko Vujović nakon posljednjih događaja u hrvatskom nogometu.
 
Podsjetimo, HNS je u jednoj zagrebačkoj pivnici organizirao pressicu na kojoj je novi izbornik Ante Čačić objavio svoj prvi popis. Vujović, kao i mnogi drugi, smatra da Čačić nije pravi izbor za reprezentaciju, te da narod nije glup i da je reprezentacija sada ostala bez podrške.
 
"Većina je već sve rekla. Iako nemam ništa osobno protiv njega, mislim da Čačić dosad nema nikakve rezultate niti će se uklopiti u reprezentaciju. Sve ovo je predaleko otišlo, postalo je gadljivo i ne bih dalje potencirao tu priču koja pokazuje da je sve namještaljka politike i podobnih ljudi u Savezu. Narod nije glup. Više nitko neće ići na utakmice", rekao je Vujović u razgovoru za tjednik Novosti.
 
"Šimunić ne može biti pomoćni trener reprezentacije! Krajnje vrijeme je da netko kaže: Dosta!"
 
Razočaran je i što je Joe Šimunić, koji je nakon što je poveo skandiranje "Za dom spremni" kažnjen s deset utakmica suspenzije, dio Čačićevog stručnog stožera.
 
"Ako je Šimunić već bio kažnjen zbog ustaškog pozdrava i zbog toga završio karijeru, onda se nogometom možda može baviti na nekim nižim razinama, a ne kao pomoćni trener nacionalne vrste. Tko je taj tko će reći dosta i koji će doista početi raditi za boljitak hrvatskog nogometa, stvarno ne znam. Ali mislim da je krajnje vrijeme za to."
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara