Live stream na Indexu: I ove nedjelje gledajte mininogometne derbije prvenstva Zagreba

Foto: Index 

INDEX i Hrvatski mininogometni savez u suradnji s Meteora Produkcijom i ovoga vikenda donosi vam uživo uzbudljive utakmice prvenstva Zagreba! Gledat ćemo dvije utakmice 16. kola. 

Druženje započinje uvodnim intervjuima, a nekoliko minuta kasnije prvu utakmicu igrat će Ciudad Fortaleza i MNK Kozakiv. Ciudad Fortaleza mlada je momčad od koje se uoči početka sezone nije mnogo očekivalo, ali oni su sve iznenadili i trenutno se nalaze na četvrtom mjestu s ambicijama da zasjednu na sam vrh. O njima mnogo govori i činjenica da trenutno imaju najboljeg vratara lige i najboljeg strijelca lige. Njihovi protivnici u sezonu su ušli kao jedni od favorita, ali trenutno se nalaze tek na sedmom mjestu. Tijekom jesenskog dijela sezone nisu imali niti jednu pobjedu, ali u proljetnom dijelu sezone su se pregrupirali i mnogo su opasniji takmac. Pobjegli su sa začelja i potencijalna su nagazna mina svim favoritima. Svakako treba napomenuti kako na njihovim vratima stoji Luka Glavaš, bivši mininogometni reprezentativac Hrvatske. 

Nakon toga nas očekuje prvoligaški derbi. Sastaju se trenutno vodeća momčad, MNK Kustošija F. S. Green room i Damaged Jeans Teatro Sokol. Tako ćemo na istom mjestu gledati veliki broj odličnih pojedinaca. S jedne strane stajat će reprezentativci Habazin i Kleščić, kao i potencijalni reprezentativac Hruška, a s druge strane imat ćemo prilike gledati ponajbolji zagrebački malonogometni duo Gaši - Karamatić, kao i najboljeg strijelca miniEURA, Rančića.

Prijenos pratite od 17.35 sati na Indexu! 

 


Live streaming video by Ustream

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara