Lovren: Želim u Liverpool da pokažem onima koji su me pljuvali kakav sam igrač

Lovren: Želim u Liverpool da pokažem onima koji su me pljuvali kakav sam igrač

Foto: Guliver Image/Getty Images

DEJAN LOVREN privukao je pažnju mnogih klubova i nakon nastupa na Svjetskom prvenstvu Southamptona ima priliku dobro zaraditi na hrvatskom braniču. No, izgleda da su u ovom engleskom klubu odlučili raditi probleme Lovrenu prilikom transfera.

Redsi su, prema riječima Lovrena, mada neki britanski mediji to demantiraju, poslali ponudu tešku 20 milijuna funti. To je 11 milijuna funti više od cijene koju je Southampton platio Lyonu prošlog ljeta, ali ponuda nije prihvaćena. "Sada traže 25 milijuna funti", otkrio je Lovren u razgovoru za SN. Uz dodatak: "Mislim da to neće dobiti."
 
"Naježio sam se na "You'll never walk alone"
 
Njegova velika želja je zaigrati u dresu kluba s Anfielda: "Zaista bih želio otići u Liverpoolu, da svima pokažem kakav sam igrač, nakon što su me pljuvali. Naježio sam se kad sam posljednji put uživo čuo 'You'll never walk alone', želio bih to stalno slušati."
 
Ipak, izgleda da neće tako lako doći do transfera, iako je svoje nezadovoljstvo upravi iskazao otvorenim pismom. "Izgleda da me žele držati na ledu", poručio je i objasnio situaciju: "Želim napredovati, rado bih ostao ovdje da Southampton ima nekih ambicija, ali oni su prodali glave igrače Lallanu, Lamberta i Shawa. Nestao je projekt o kojem su mi govorili i zbog kojeg sam došao.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
"Negdje smo pogriješili u Brazilu"
 
Nije se mogao zanemariti komentar nastupa Hrvatske na Svjetskom prvenstvu: "Vratio sam se razočaran, očekivao sam prolazak skupine gledajući naše individualne kvalitete. No svi skupa smo negdje pogriješili, iako smo dali sve od sebe."
 
Jedanaesterac koji je Nishimura dosudio nakon dvoboja Lovrena i Freda i danas se prepričava i kritizira. "Odmah nakon što ga je sudac dosudio, kazao sam mu 'Vidjet ćete kasnije na snimci da ste se osramotili'", na tu temu je rekao Lovren.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara