Maloča pogođen kovanicom u čelo, Nižić dobio bocom u glavu: Policija spašavala igrače i vodstvo Hajduka

Foto: Screenshot: Youtube

ČLANOVI Nadzornog odbora Hajduka Nikola Koceić Bilan i Ljubo Pavasović Visković, sportski direktor Bijelih Jens Andersson te sociolog Dražen Lalić doživjeli su nove neugodnosti nakon utakmice između Rijeke i Hajduka.

> Tko je kriv za jezive scene s Kantride: Policija sa psima upala među navijače s djecom!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Navijači su njihove automobile zasuli bocama i kamenjem, a zahvaljujući brzoj reakciji interventne policije sve je prošlo bez većih posljedica.

Igračima Hajduka bilo je vatreno i po dolasku u hotel u Opatiji gdje su bili smješteni. Tudor i ekipa stigli su točno u vrijeme kada se u hotelu održavala svadba, a čim su svatovi primijetili tko dolazi počeli su gađati goste iz Splita bocama i čašama. Kad je jedna boca pogodila Nižića, koji je prošao bez ozljede, policija je intervenirala.

"Svi igrači Hajduka su živi i zdravi premda im je pred hotelom u Opatiji iza 23 sata, po dolasku autobusa s Kantride, pripređen ružan "doček". Naše su igrače pojedinci (gosti na svadbi) pri izlasku iz busa i ulasku u hotel s balkona koji je na prvom katu gađali bocama i čašama, neke su i pogodili, intervenirala je policija, a hajdukovci su nakon 15-ak minuta uspjeli večerati i krenuti na spavanje.

Policija je nastavila osiguravati hotel, proslava vjenčanja je nastavljena bez izgrednika. Ostaci stakla još uvijek su pred hotelom, naš igrač Zoran Nižić koji je izravno pogođen u glavu je dobro, baš kao i Mario Maloča koji je na Kantridi pogođen kovanicom u čelo, te mu je zarezana koža i ostala "uspomena" na ovu utakmicu...", priopćili su iz Hajduka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara