Mamić: Europske utakmice igramo u grču, a Kovač zna zašto je zvao Pjacu

Foto: Hina

ZORAN MAMIĆ najavio je utakmicu protiv Zagreba koja je na rasporedu u nedjelju od 21 sat. Prije same najave gradskog derbija, trener Dinama osvrnuo se na pobjedu protiv Petrolula u play-offu Europa lige. Podsjećamo, Modri su slavili na gostovanju u Rumunjskoj s 1:3.

"Meni se čini da te europske utakmice igramo nekako u grču. Radimo pogreške koje inače ne radimo kao što su greške u predaji lopte, neforsirane pogreške i slično", rekao je Mamić.

"U Rumunjskoj smo se fizički i psihički ispraznili. Sada je zadatak da pronađemo nove motive za novu utakmicu. Ne možemo živjeti na staroj slavi, čeka nas nova utakmica", nadodao je.

"Zagreb će biti motiviran"

Zagreb je u pet kola upisao tri poraza, remi i pobjedu.

"Od svoje ekipe tražit ću agresivnost, jer je Zagreb momčad koja igra lepršav nogomet. Ponekad im ide bolje, ponekad lošije. Protiv nas će biti izuzetno motivirani i zato tražim agresivnost", objasnio je Mamić, koji bi mogao od prve minute na teren poslati Angela Henriqueza.

"Dogovorili smo se da mu treba jedan ciklus trening da se vrati na pravu razinu, ali konkurirat će za dvoboj sa Zagrebom", poručio je Mamić.

"Marko je kvalitetan"

Marko Pjaca nije standardni član Dinama, ali je dobio poziv u reprezentaciju.

"Niko sigurno zna zašto ga je zvao, a to je manjak rješenja na boku. Tako barem ja razmišljam. Marko je kvalitetan igrač i ima golemi prostor za napredak", zaključio je Mamić.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara