Mamić je Sammira potjerao pred svima: "Nije pokazao emocije, on je gotova priča"

Mamić je Sammira potjerao pred svima: "Nije pokazao emocije, on je gotova priča"

Foto: HINA

ZORAN MAMIĆ bio je zadovoljan unatoč minimalnoj pobjedi Dinama protiv Slavena u 16. kolu HNL-a.

"Čestitam momčadi na pobjedi i mogu reći da sam danas zadovoljniji nego nakon prošlih utakmica. Pristup svih igrača koji su danas igrali je bio puno kvalitetniji, ozbiljniji i odgovorniji; jednostavno, bio je to pravi pristup kakav uvijek moramo imati", rekao je Mamić, sportski direktor i privremeni trener Modrih, i prokomentirao lošu realizaciju svojih nogometaša.

"Naravno, postoji određeno nezadovoljstvo jer smo imali 24 udarca, od kojih je više od pola bilo u okvir, a nismo zabili još golova. Jednostavno moramo raditi na tome da bolje iskorištavamo prilike."

Mamić se na pressici nakon utakmice osvrnuo i na tjeranje Sammira.

"Svi znamo što znači riječ disciplina. Sammirovo tjeranje nema veze s tim što nije potpisao novi ugovor. On je za nas gotova priča, u ponedjeljak će doći u klub na razgovor budući da ima ugovor do ljeta", rekao je Mamić i otkrio kako je Sammir prihvatio takvu odluku.

"Bez emocija. Sammir je u veselju i tuzi uvijek isti, teško je prepoznati kako što doživljava."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrač kao Halilović se rađa jednom u 20-30 godina"

Mamić je prokomentirao i dobar nastup Alena Halilovića.

"Meni je drago da je odlično reagirao na zahtjeve koje smo stavili pred njega i to samo pokazuje kakav je on igrač jer nije lako tako odigrati nakon duljeg izbivanja i, možemo to tako reći, negativnije atmosfere koja ga u zadnje vrijeme prati. Siguran sam da će biti još bolji i da ćemo s njim imati puno veselja jer on je igrač prevage koji se rađa jednom u 20-30 godina", prenosi Mamićeve riječe službena stranica Dinama.

Frančić: Dinamo će opet biti prvak, jači je od Hajduka

Mladen Frančić, trener poražene momčadi, vjeruje kako će Dinamo obraniti naslov prvaka.

"Čestitke Dinamu na zasluženoj pobjedi i mislim da su najbolja momčad u ligi i da će sigurno biti prvaci. Mi smo u tjedan dana igrali protiv Dinama i Hajduka i mogu reći da su Modri puno bolja momčad s jasnom idejom u igri", rekao je trener Slavena Mladen Frančić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara