Mamić po Ukrajini lovi pojačanja, Krznar: Ne bojimo se Hajduka

Foto: Screenshot; GNK Dinamo

POMOĆNI trener Dinama Damir Krznar pojavio se pred novinarima kako bi najavio prvenstvenu utakmicu protiv Slavena, koja je na rasporedu u subotu od 19 sati.

Naime, Krznar je morao uskočiti umjesto glavnog trenera Zorana Mamića, koji je na službenom putu u Ukrajini, gdje je otvorio pregovore s nekim igračima iz ukrajinske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odmah smo načeli temu o pojačanjima iz Ukrajine i dosta nam je igrača zanimljivo, ali ništa nije konkretno jer ne možemo nikoga registrirati do kraja sezone. Za sve drugo ima vremena i zanimljivo nam je dosta igrača iz Ukrajine, ali nismo jedini u trci", rekao je Krznar, a prema zadnjim informacijama u igri su, osim Ognjena Vukojevića, Domagoj Vida te petorica igrača iz Čornomoreca.

"Slaven ima kvalitetu, a imamo i određenih problema u igri"

Krznar se vratio na Slaven.

"Njihov vezni red je zaista respektabilan iako Čanađija ima kartone. Unatoč njegovom izostanku su itekako opasni u tom segmentu igre. Kažem, neće nam biti lagano jer Slaven ima kvalitetu, a imamo i određenih problema u igri, ali vjerujemo da će i to ići na bolje. Već Slaven je prilika za to. Respektiramo ih unatoč tome što im u zadnje vrijeme ne ide, ali koncentriramo se na sebe i želimo napredak", poručio je pomoćni trener Dinama.

Modre krajem ožujka (22.3.) čeka teško gostovanje u Splitu kod Hajduka.

"Igraju dobro, ali su se i provukli protiv Splita i tako se "zaletjeli". Ne bojimo se Hajduka, dapače puta smo već ponovili da se veselimo jakom Hajduku".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara