Mamić poručio Eduardu: Žalit ću se na presudu!

Foto: Hina

ZDRAVKO MAMIĆ iskoristio je priliku i pred put Dinama na drugi dio priprema u Njemačku, osvrnuo se posljednje događaje oko kluba.

> Mamić pred navijačima pere ruke Kužeovim sinom

Prvi čovjek Dinama otkrio je razlog dolaska u klub Marka Kužea, sina među navijačima omiljenog trenera Josipa Kužea, koji je preminuo prošle godine.

''Prvo treba reći da je Marko Kuže sin jedinac Josipa Kužea i da smo mi, kao odgovorna obitelj Dinama, dali kruh tom mladiću. To je bio prvi razlog njegovog dolaska u Dinamo'', rekao je Mamić i također dodao:

''Učinilo nam se zgodnim da jedno karizmatično prezime koje navijači vole i poštuju dođe. A ako navijači odluče da to nije on mi ćemo ga premjestiti na neko drugo radno mjesto, jer ga se nećemo odreći. Naša je pretpostavka danas da je on željeni dečko''.

Mamić je bio prisiljen priznati kako ipak pregovora s Bad Blue Boysima o njihovom povratku na stadion i primirju. > "BBB nisu na prodaju: Izbori i Mamić mora otići" Navijači odbili raskošnu ponudu braće za primirjem

''Svaki dan s njima razgovaram, razgovaram s Boysima, a ne Crvenim kmerima. To su sve pojedinačni stavovi, a ne stav cijele grupe. Naravno da smo mi bezuvjetno za pomirenje''.

Mamić je stoga navijačima poručio:

''Ja se i ovom prilikom ispričavam za sve što smo klub i ja doprinijeli da taj odnos ne bude dobar. To nije bilo namjerno, jer oni koji ne žele taj mir i koji se boje te simbioze, oni stalno podmeću''.

Osvrnuo se Mamić i na čvrstu vezu Dinama i Lokomotive, zbog koje je narušena regularnost domaće lige unazad nekoliko sezona.

''Ne postoji nikakva pupčana vrpca, ne postoji nikakva pravna vrpca. Nema te sile svijeta nego postoji samo pravo. Tko bi to mogao dokazati kad to jednostavno ne postoji. Postoje jedino prijateljski odnosi'', rekao je Mamić.

Jučer je Općinski sud u Zagrebu presudio u Eduardovu korist i proglasio ništavnima sve ugovore koje je Brazilac imao s Mamićem.

"Ne mogu komentirati nepravomoćnu presudu. Sud mora raditi svoj posao, ali moram istaknuti da su po istom tumačenju donesene dvije različite presude, pravomoćne! Sud u Varaždinu donio je pravomoćnu presudu o ovrsi financijskih sredstva, a sud u Zagrebu o ovrsi pokretnina i nekretnina. To su dvije suprotne odluke, ali vidjet ćemo što će reći viši sud", rekao je Mamić, kojeg je iznenadila presuda u korist Eduarda.

"Ne mogu se praviti da nisam iznenađen! Naravno da ću se žaliti, ali stvarno ne smijem komentirati", nadodao je gazda Dinama.

> Skansi: Sportska inspekcija je otkrila pupčanu vrpcu između Dinama i Lokomotive

> Dossier Lokomotiva: Transferi su kanal za pumpanje novca?

> Dossier Lokomotiva: Kako se financira klub bez sponzora navijača i transfera?

> Kako je financirana filijala: Dinamo je trojicu igrača Lokomotivi platio 35,7 milijuna kuna!?

> Hajduk zbog Dinama i Lokomotive tražio zaštitu Europe

Index sport zbog vas je i na Facebooku. Imamo više od 141 milijun razloga da i dalje budemo odgovorni i beskompromisni. Slobodno kritizirajte i hvalite, ali prije svega - podijelite s nama ono što smatrate bitnim, jer ništa nas ne pokreće bolje od velikih vijesti. Čekamo vas na našoj Facebook stranici.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara