Mamić postrojio svlačionicu: "Bahati ste! Tko zna kad ćete me opet vidjeti"

Foto: Duje Klarić, Jakov Prkić, Vladimir Dugandžić / Cropix

ZDRAVKO MAMIĆ bjesnio je nakon poraza pred prepunim Poljudom. Osamnaestogodišnji Mario Pašalić s dva gola je riješio njegovu europsku momčad koju plaća milijunima i Dinamov gazda morao je reagirati.

Nakon utakmice Mamić se obrušio na igrače.

"Igrači su pokazali kako se bojkotira svoj klub. Toliko nepoštenja, bahatosti, oholosti. Nemojte misliti da sam razočaran. Nikada nisam mirnije primio poraz, Hajduk je zasluženo pobijedio. Pobijedio je sport i poštenje", rekao je Mamić, a bijes usmjerio prema igračima:

"Načekat će me se, tko zna kad će me vidjeti opet. Nema više sastanaka i motivacije, igrači su prepušteni sebi i treneru. Na moj suport više ne mogu računati. Moju potporu više nemaju. Dinamo je i dalje najbolji hrvatski klub, no to nije ono što bi zadovoljilo mene i Dinamove navijače", rekao je Mamić.

"Ipak, činjenica je da nam se u posljednje vrijeme događaju samo loše stvari. "Izgubili smo Ligu prvaka i prihod od 15 milijuna eura, nismo realizirali transfer Halilovića, a klub je već bio potpisao ugovor. Sada ovaj poraz, to pokazuje da imamo problema s poštenjem prema klubu, prema svom poslu. Prije dva dana isplatio sam igračima 1,7 milijuna eura, želio sam im pokazati prije Hajduka i Europske lige da je klub stabilan.

"Ne znam na što bih se uhvatio, uvijek imam nekog jokera u rukavu, sve mislim da mi se ovo ne događa. Kad bih vam još rekao što sam im obećao za proljeće u Europi svi skupa biste povraćali. Bolje da ne govorim, da ne zabavljam javnost", za kraj će.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara