Mamićevi brojači na aparatima: Dinamo po školama podijelio 10 tisuća ulaznica za finale Kupa

Mamićevi brojači na aparatima: Dinamo po školama podijelio 10 tisuća ulaznica za finale Kupa

Foto: Hina

DIJELJENJE ULAZNICA po školama, vrtićima i kafićima za utakmice koje je do ere GNK Obiteljskog bilo pitanje prestiža uživo gledati, dok su se za njihovu cijenu nije pitalo, pokazalo se uspješnim.

> Vulić: Dinamo je momčad koja naslove slavi pjevajući "Campeones", a ne "Šampioni"

Jer kako javljaju u Dinamu, a prenose i klubu bliski novinari, na derbiju protiv Hajduka bilo je točno 14.372 gledatelja.

Oni koji traže dlaku u jajetu i navijača sa svojevoljno kupljenom i tržišno plaćenom ulaznicom na tribinama, primjetit će kako se boravkom na Maksimiru, a ne čitanjem klupske propagande ili slušanjem egzaltiranog televizijskog komentatora, pažljivijim preletom pogledom po tribinama moglo zaključiti kako je na utakmici u najboljem slučaju bilo deset tisuća navabljenih i ulaznicama darovanih posjetitelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali, oni negativno nastrojeni svemu će naći zamjerku, pa tako i u ovom hvale vrijednom projektu povratka obitelji s malom djecom na tribine Maksimira, nakon što su iste očišćene od huligana.

Iz Dinama su zato za sutrašnje (20 sati) finale Kupa protiv Splita odlučili ponoviti recept s derbija, pa je u 20-ak zagrebačkih škola podijeljeno oko pet tisuća vaučera. Svaki vaučer je dvije ulaznice, po jedna za dijete i roditelja.

Oni koji nemaju djecu školskog uzrasta ili ne vole pivo, pa da se pomoću njih dočepaju mjesta na Hrvatskom Wembleyu, morat će kupiti ulaznicu. Malobrojni koji nisu uspjeli dobiti besplatnu kartu, morat će je platiti po jednako popularnim cijenama koje su bile i za gostovanje Hajduka: 10 kuna sjever, istok 20, a zapad 30.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara