"Mamiću, Širkan te čeka"

Foto: Screenshot
Video: Kohorta

UTAKMICA Osijeka i Dinama na Gradskom vrtu ponudila je puno šokova, a bila je posebna i po tome što su na dužnosti bila čak četiri Mamića: gazda Dinama Zdravko, njegov brat i trener Zoran, četvrti sudac Vedran Mamić te kontrolor HNS-a i član Komisije sudaca HNS-a Božo Mamić, koji je sa Dinamovim Mamićima sudjelovao u sumnjivoj privatizaciji bjelovarske "Česme" devedesetih.

Dinamo je neočekivano poražen sa 3:2 od momčadi koja je u 30 prvenstvenih utakmica prije toga upisala samo tri pobjede te je u borbi za ostanak, dok su "modri" već stavili jednu ruku na novi naslov prvaka.

U Osijeku je na tribinama bilo gotovo 7000 ljudi, a navijači su i tom prilikom skandirali protiv "familije" koja je privatizirala hrvatski nogomet.

"Mamiću, Širkan te čeka", stajalo je na jednom povećem transparentu Kohorte.
 

  
Osječki moćnik i bivši nogometni sudac Željko Širić, za neke Širkan, prošlog je tjedna nepravomoćno osuđen na četiri godine zatvora zbog primanja mita u zamjenu za "pošteno suđenje" utakmica HNL-a.

Zdravko Mamić uoči utakmice s Osijekom javno je podržao bivšeg suradnika: "Nikada se neću odreći Širića", rekao je u emisiji "Bujica".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara