Mamiću, zatvori oči! Murić osvanuo u svlačionici Ajaxa

Mamiću, zatvori oči! Murić osvanuo u svlačionici Ajaxa

Foto: Facebook

ROBERT MURIĆ, mladi hrvatski nogometaš zbog kojeg su koplja ukrstili Dinamo i Ajax, osvanuo je u svlačionici svog novog kluba, iako mu je Zdravko Mamić na razne načine pokušao spriječiti odlazak.

>>> Murićev odvjetnik nasmijao se na tvrdnje kako Mamići neće dozvoliti Robertu nastupati za Ajax do 2015.

Murić je na svom Facebooku objavio fotografiju iz svlačionice Ajaxa u dresu novog kluba i naveo nizozemske medije na zaključak kako je njegova budućnost rješena. "Novi klub,novi izazovi", napisao je Murić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Dinamo je prije samo tri dana odgovorio Ajaxu te poručio da Murića i dalje smatraju svojim igračem s kojim imaju ugovor do ljeta 2015. godine. Također, na Maksimiru tvrde da u ovom slučaju imaju podršku Hrvatskog nogometnog saveza koji je zadužen za registraciju svih ugovora između igrača i klubova.

"Imam sve potrebne dozvole. Ako sve bude u redu, ovog tjedna ću se priključiti momčadi Ajaxa", prenosi Murićeve riječi Ajax Showtime.
 
Murić od veljače nije trenirao s ekipom nakon što su ga braća Mamić izbacila iz prve momčadi s kojom je prošao zimske pripreme. Na to ih je potakla Murićeva objava suigračima i trenerima kako se obećao Ajaxu, a nakon vraćanja u juniorsku ekipu, nije se više pojavio na Maksimiru.

Dinamo za njega želi odštetu, dok Murić i Ajax tvrde da je hrvatski talent stigao u Amsterdam kao slobodan igrač jer mu je ugovor s "modrima" istekao s 18. rođendanom. Dinamo i HNS su nakon izbijanja afere poništili posljednji ugovor Dinama i Murića, koji je vrijedio do svibnja, te na snagu vratili stipendijski po kojem je Murić Dinamov još godinu dana.

Ajax je najavio da će sa slučajem upoznati i FIFA-u.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara