McCoist: Još ne mogu prežaliti prodaju Jelavića, on je strašno raznovrstan napadač

Foto: Getty images

STRATEG Rangersa Ally McCoist još ne može prežaliti jeftinu prodaju Nikice Jelavića Evertonu. Prisjetimo se, hrvatski napadač prešao je na Goodison Park za svega pet milijuna funti.

"Davie Moyes je znao da ga je dobio jeftino. Da sam ja bio na njegovom mjestu i ja bih napravio istu stvar. Ne, on nije priznao da je to bila krađa, ali uz jednu čašu vina za večerom hoće. Jelavić je vrhunski igrač – rekao je 51-godišnji McCoist za Daily Record.

"Gledao sam ga nekoliko puta dok je igrao za Austriju Beč. Izgledao je kao da ima nešto drugačije. On nije bio kreator igre već klasični centralni napadač koji je znao zabiti na sve načine, glavom, lijevom nogom, desnom nogom. Nije trebalo puno mudrovati da ga se kupi i dao nam je nekoliko lijepih godina, ali malo sam razočaran načinom na koji je otišao", dodao je.

"Ali nismo imali drugo rješenje. Tada smo se zaista financijski mučili slijedom čega je prodaja bila neminovna. Ali to ne umanjuje njegov učinak u dresu Rangersa. Vratio je svaki peni za koji smo ga platili Rapidu"

"Ono što mi se najviše sviđalo kod Jelavića je bilo što je zabijao različite golove, ljevicom, desnicom, iz odbijanca, bio je jak u skoku, a znao je topovski opaliti. Nadam se da će se Jelavić nametnuti u Evertonu, ali Romelu Lukaku je trenutno u sjajnoj formi".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara