Medveščak demantirao glasine: Ostajemo u KHL-u!

Medveščak demantirao glasine: Ostajemo u KHL-u!

Foto: Hina

HRVATSKI predstavnik u Kontinentalnoj hokejskoj ligi (KHL) Medveščak službeno je reagirao na napise ruske informativne agencije ITAR-TASS o tome kako zagrebački klub izlazi iz KHL-a u sezoni 2015/16.

"Nama je u Medveščaku vrlo teško odgovarati na glasine koje dolaze iz neimenovanih 'izvora' bliskih Kontinentalnoj hokejskoj ligi i tijelima lige. Međutim, budući ovakve i slične objave, bez obzira što u njima nisu navodeni izvori informacija niti sugovornici, niti one sadrže službene izjave našeg kluba, potiču veliki broj upita od strane domaćih i međunarodnih medija, partnera i navijača, dužni smo reagirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što smo naglasili već nekoliko puta do sada, što smo također naglasili i novinarima agencije ITAR-TASS u današnjoj izravnoj komunikaciji, partnerski ugovori koje Medveščak ima sa svojim domaćim i međunarodnim sponzorima, uključujući i one ruske, potpisani su na period od tri sezone te uključuju sezonu KHL prvenstva 2015/16.

U svim službenim komunikacijama s Ligom do ovoga trenutka u niti jednom trenutku nije dovedeno u pitanje sudjelovanje Medveščaka u KHL prvenstvu iduće sezone. Predstavnici našeg kluba u svakodnevnom su kontaktu s predstavnicima i službenicima lige, kao i kolegama iz drugih KHL klubova. Naši odjeli marketinga i poslovanja već su započeli s pripremama iduće sezone 2015/16., koju planiramo nastaviti u KHL prvenstvu slijedom sponzorskih ugovora potpisanih s našim međunarodnim - ruskim i domaćim sponzorima.

U ovome trenutku koncentrirani smo na organizaciju obaveza vezanih uz tekuću KHL sezonu i što uspješniji završetak iste.

Naša juniorska momčad i ove sezone uspješno nastupa u regionalnom EBYSL prvenstvu u sklopu EBEL-a, a plan nam je i iduće sezone s juniorskom momčadi nastupati u istom prvenstvu s ciljem razvoja i profesionalizacije mladih domaćih igrača", objavio je Medveščak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara