Medveščak i dalje u igri: Delegacija KHL-a zadovoljna Arenom, Ledenu treba "ušminkati"

Foto : Cropix

INSPEKCIJA Kontinentalne hokejske lige (KHL) napustila je Zagreb bez riječi, a i dalje je nejasno gdje će Medveščak igrati sljedeće sezone.

Jučer je iz Rusije stigla vijest kako je Vladivostok ušao u KHL, koji okuplja klubove ruske federacije i istočne Europe, a širi se i prema EU (Italija, Češka, Slovačka, Njemačka). Zagreb je 99 posto spreman za ulazak u ligu, tvrdili su iz Medveščaka i vrha KHL-a dok su Medvjedi još bili u igri za naslov prvaka u EBEL-u.


Ovog tjedna u Ledenu je stigla inspekcija KHL-a, proučila dvoranu, kao i Arenu, izrazili zadovoljstvo viđenim, posebno infrastrukturom, i odletjeli kući. Dan kasnije, Vladivostok je postao 27. član lige. Ruska delegacija izvijestila je kako je Medveščak izrazio namjeru pristupanju ligi te predstavio dvije dvorane u kojima želi igrati. Arena zadovoljava gotovo sve uvjete dok u Ledenoj Rusi očekuju "djelomičnu modernizaciju i kozmetičke popravke interijera.

Rusi dodaju kako će nastaviti savjetovati Medveščak u vezi sportskih i ekonomskih uvjeta koje trebaju ispuniti, a konačnu odluku će donijeti Upravni odbor Saveza. Datum nije naveden.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara