Medvjedi nakon velike pobjede: Kad smo se opustili sve je bilo lakše

Foto: HINA

NAKON velike gostujuće pobjede, igrači Medveščaka su bili vrlo zadovoljni igrom, ali i zabrinuti zbog suigrača Lukea Walkera, koji je snažno udario u 'boardse' u drugom periodu i nije se više vraćao na led. Mark French kratko je rekao:
 
"Nije izgledalo lijepo. Trenutno ne znam njegovo točno stanje, prerano je za bilo kakve prognoze. Vidjet ćemo u Donjecku."
 
Na pitanje jesu li gledatelji mogli vidjeti dva Medveščaka večeras, onaj u prvom periodu i ostatku utakmice, French je dodao:
 
"Moglo bi se tako reći, ali Dinamo je stvarno dobro otvorio utakmicu, ušli su u dvoboj s puno energije i stisnuli nas rano. Nisam zadovoljan prvom trećinom utakmice, ali digli smo se u drugoj i trećoj. Nije bila najbolja naša utakmica, ali dečki su se digli i na kraju ostvarili pobjedu."
 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Boyd Kane je nakon utakmice ponosno nosio crveno-bijelu 'kockastu' kravatu oko vrata, nagradu kojom igrači unutar svlačionice između sebe biraju igrača svakog pojedinog dvoboja:
 
"Ovo je bila moja večer, dobro mi stoji", šaljivo je rekao Kane nakon izlaska iz svlačionice, prenosi KHL.hr.
 
"Nismo najbolje startali, niti od početka igrali našu igru. Dozvolili smo im da na početku diktiraju tempo igre, ali onda smo se oslobodili i sve je išlo puno lakše."
 
Ostao je skroman što se tiče njegovog prvog pogotka u dresu zagrebačke momčadi:
 
"Oslanjao sam se na instinkt nakon što sam ostao bez prostora. Probao sam i ušlo je. Nisam se baš nadao da ćemo dobiti sedam zaredom,  ali čak i do tada smo gubili smo utakmice u neizvjesnoj završnici, vidjelo se da znamo igrati. Nakon uigravanja i nalaženja kemije, pobjede su postale samo pitanje vremena."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara