Menadžer otkrio ostaje li Kalinić u Fiorentini

Menadžer otkrio ostaje li Kalinić u Fiorentini

Foto: Getty Images / Guliver Image

EUROPSKI klubovi otimaju se za hrvatske nogometašu u prijelaznom roku. Marko Pjaca, Nikola Kalinić, Mateo Kovačić, Milan Badelj, Vedran Ćorluka, Marko Rog, Ante Ćorić samo se neki koje u svojim redovima žele vidjeti velikani iz liga petice.

Kalinićev menadžer, Tomislav Erceg, govorio je za Radio Blu najprije o napadaču Fiorentine i njegovoj budućnosti, ali i o Pjaci te Ćorluki.

"Normalno je da se klubovi interesiraju za Kalinića, koji je odigrao sjajno prošle sezone u Serie A, kao i na Europskom prvenstvu, na kojem je zabio protiv Španjolske. Međutim, Fiorentina ga ne želi pustiti osim neke ponude od 20-25 milijuna eura, a i Nikola želi ostati u Firenzi", rekao je Erceg, čiji igrač ima ugovor s Fiorentinom do 30. lipnja 2019. godine.

"Pjaca će postati veliki igrač"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A, nakon toga je na red došao i Dinamov biser kojeg love Juventus i Milan, ali i Borussia Dortmund.

"Pjaca je nevjerojatan talent i postat će veliki igrač. Ima svega 21 godinu, a na Europskom prvenstvu u Francuskoj pokazao je velike stvari. Sigurno će otići u neki od najvećih klubova, koji će morati dobro platiti za njega", smatra Erceg.

"Ćorluka može igrati u najjačim momčadima"

Vedran Ćorluka odigrao je fantastično na Euru, nakon čega se spominjala mogućnost odlaska u Bayern Munchen. Međutim, njemački prvak ne želi platiti 11 milijuna, koliko traži moskovski Lokomotiv. A, sada se u igru uključila i Fiorentina.

"Ćorluka je doista jedan sjajan igrač, koji može igrati u bilo kojoj europskoj momčadi. Šteta je što igra u Rusiji, jer zaslužuje biti u nekoj od najjačih ekipa. Sigurno da bi bio odličan za Fiorentinu, iako prvi put čujem za spomenutu mogućnost", zaključio je Erceg.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara