Mihajlović: Ako me FSS i dalje bude htio ostat ću izbornik, a u Banjoj Luci ćemo igrati krajem godine

Mihajlović: Ako me FSS i dalje bude htio ostat ću izbornik, a u Banjoj Luci ćemo igrati krajem godine

Foto: Guliver Image/Getty Images

IAKO je najavio da će napustiti poziciju izbornika ako se Srbija ne plasira na Svjetsko prvenstvo, Siniša Mihajlović bi ipak mogao ostati na klupi "Orlova".

"Jasno sam rekao, da ako Srbija ne ode u Brazil, najveću krivicu i odgovornost snosim ja. Međutim, ako FSS želi razgovarati o novoj suradnji, spreman sam i na novi dogovor. U tom slučaju možda i ostanem. Naravno, ovo ne znači da se nudim čelnicima Saveza, već, da ako bude nove ponude, nikako ih ne bih mogao odbiti", rekao je Mihajlović za Politiku i dodao:

"Novac nikada nije bio važan. Kada sam dolazio tražio sam od FSS nekoliko stvari. Najprije da pomladimo reprezentaciju, što je tijekom ovih kvalifikacija i učinjeno. Drugo, zahtijevao sam određeni kodeks ponašanja, jer smatram da sve ozbiljne reprezentacije moraju da imaju kodeks ponašanja. Tek poslije toga smo razgovarali o novcu. Moja mjesečna plaća kao izbornika Srbije je za pedeset posto manja nego kada sam radio kao trener u Italiji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je i da je zbog Srbije odbio klub iz Serie A.

"U svibnju sam imao ozbiljnu ponudu iz Italije. Naravno, nisam mogao prihvatiti poziv jer imam ugovor s Fudbalskim savezom Srbije. Prije toga imao sam još dvije ponude iz Italije, ali, bilo je to još u siječnju."

Iako je FIFA zabranila utakmicu između Republike Srpske i Srbije, Mihajlović poručuje da će ipak "Orlovi" zaigrati u Banja Luci.

"Svakako da imamo želju igrati u Banjoj Luci. Međutim, sigurno da u kolovozu nećemo gostovati u Republici Srpskoj. Realnija je opcija da tu utakmicu odigramo u listopadu ili studenom."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara