Minotauro: Želim Cro Copa u Tokiju

Minotauro: Želim Cro Copa u Tokiju

Foto: Facebook

DOJAM je kako je meč između Cro Copa i Nogueire sve bliže realizaciji. Posljednji u nizu kotačić te priče je nova izjava legendarnog Minoutaura koji je ustvrdio da bi još jednom prije kraja karijere volio ukrstiti rukavice s jednako legendarnim protivnikom.
 
Iako je ispred njega dvoboj protiv Stefana Struvea, Brazilac već razmišlja u budućnosti. Želi nakon toga meča revanš s Mirko Filipovićem u Japanu ili Brazilu.
 
"Vidjet ćemo što će se događati. Idem polako, pa dok to moje tijelo može izdržati. Iako sam fokusiran na sljedeći meč, borba protiv Cro Copa je nešto što bih stvarno volio odraditi. Ovdje u Brazilu, ili u Japanu. Taj bi se meč prodao stvarno dobro, svi bi voljeli vidjeti kako bi se odvio. U Japanu bi to trebao biti sjajan glavni meč priredbe u Saitama Super Areni", izjavio je Big Nog.
 
Nakon Cro Copa na red je stigao i Struve koji mu je donio dosta problema u pripremnom razdoblju. Kako naći tako visokog sparing partnera?
 
"Imao sam trojicu visokih momaka s kojima ovdje mogu trenirati. Posebno u hrvačkom smislu. Dovest ću još dvojicu iz Brazila koji će mi pomoći u udaračkom treningu. I ranije sam se borio protiv visokih boraca poput Semmyja Schilta, tako da se ne bojim za sebe", poručio je legendarni borac.
 
Dvoboj Big Nog vs. Schilt je zakazan za UFC 190 i Rio de Janeiro 1. kolovoza. Mirko se prije nekoliko tjedana vratio u oktogon impresivnom pobjedom protiv Gabriela Gonzage. Time je započeo svoju "osvetničku misiju" u elitnoj svjetskoj promociji.
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara