Mladi Vatreni u Sinju: Uz pomoć navijača možemo svladati Crnogorce

Foto: HNS

DANAS će se od 18 sati u Sinju igrati prijateljska utakmica hrvatske i crnogorske U21 reprezentacije. Prisjetimo se, radi se o pripremama za kvalifikacijski susret s Latvijom koji se igra 3. rujna ove godine.

"Da, imam velikih problema s izostancima. Nedostaju nam igrači iz inozemstva kojima lige još nisu počele, a neki igrači iz talijanske 2. lige imaju utakmice kupa", rekao je izbornik Nenad Gračan.

"Nadalje, Dinamo igra prvenstvo u petak pa je normalno da ne zovemo Šimunovića i Pjacu. U Hajduku su Milić i Bradarić ozlijeđeni, a Caktaš umoran. Isto vrijedi i za maloga Vlašića pa smo u dogovoru s klubom odustali od njih", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se tiče današnjeg dvoboja, Crna Gora nas je pobijedila u Metkoviću u finalu jednog turnira, ali uz ispunjen stadion vjerujem da možemo ostvariti dobar rezultat i stvoriti pozitivno ozračje uoči utakmice s Latvijom", za kraj će.

Popis igrača:

Oliver Zelenika (Lokomotiva), Dominik Livaković (Zagreb), Dino Mikanović (Hajduk), Herdi Prenga (Lokomotiva), Nino Galović (Split), Josip Čalušić (Lokomotiva), Karlo Bartolec (Lokomotiva), Toni Gorupec (Lokomotiva), Josip Mišić (Osijek), Marko Bencun (Hajduk), Frane Ikić (Zadar), Luka Begonja (Lokomotiva), Marko Rog (Split), Filip Krovinović (Zagreb), Dražen Bagarić (Split), Domagoj Pavičić (Lokomotiva), Filip Faletar (Villarreal), Marko Pajač (Lokomotiva).

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara