Najbliže što možete prići Srbiji: Budite HNS-ov volonter!

Najbliže što možete prići Srbiji: Budite HNS-ov volonter!

Foto: Screenshot

HRVATSKI nogometni savez traži volontere koji će pomoći u organizaciji utakmice Hrvatske i Srbije na Maksimiru 22. ožujka. Nemate ulaznicu, pa budite barem dio spektaklakao HNS -ov volonter.

> Računica HNS-a: Evo kako su podijeljene ulaznice za Srbiju!

HNS je na svojoj službenoj stranici i Facebooku objavio poziv svima zainteresiranima za volontiranje uoči najiščekivanije utakmice godine. Nakon kiksa s prodajom ulaznicama, klima je takva da je taj potez izazvao niz negativnih reakcija onih koji smatraju da je HNS svojim volonterima mogao ponuditi pristojnu dnevnicu ili barem ulaznice za spomenutu utakmicu.

"Budite dio jednog od najznačajnijih sportskih događaja u 2013! Kako bi osigurali kvalitetnu organizaciju na stadionu "Maksimir" tražimo odgovorne i komunikativne osobe za pomoć u sljedećim aktivnostima:

Rad u akreditacijskom centru, Rad na opremanju stadiona, Rad na poslovima promocije, Rad u zoni za navijače, Sudjelovanje u organizaciji Dana nogometa, Rad na distribuciji informacija i usmjeravanje gledatelja na stadionu
", stoji u pozivu HNS-a.

Volonteri će dobiti dnevnu kartu za javni prijevoz, obrok i potvrdu o volontiranju

Što dobivaju volonteri? Prepoznatljivu službenu uniformu, dnevnu kartu za prijevoz u gradu Zagrebu i dnevni obrok, potvrdu o volontiranju te sponzorski poklon paket.

Nije trebalo dugo čekati reakciju navijača i svih onih koji su ostali razočarani nakon debakla oko prodaje ulaznica za istu utakmicu. Na popularnoj društvenoj mreži zaredali su se mahom negativni komentari.

Ovo su neki od prvih:

"a nebi malo platili ovaj siromašan narod!!!! sram vas može bit.....a puni ste para. Neka "veliki" Šuker da od svoje love malo......"

"prvo nas lažete za karte, još bi da radimo za džabe!!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Zašto volontere, zar savez nema novac, stoko pokvarena pola države bez posla a vi bi da možete što više sebi za uzeti, FUJJJJ"
 
"Zovite volontere kojima ste gratis podijelili ulaznice. Neka ih i odrade!"

"Neka Šukerova family volontira!!! Fuj"

"mene bi bilo sram ovako nešto objavit! aj da ste siromašni savez."

"Ovaj HNS je sramota hrv. nogometa...pošteno platite ljudima, o kakvim vi volonterima pričate ?!"

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara