Nakon Kristana odlazi i Ouzas! Medvjedi bez vratara

Foto: www.eissportarena.com

"VRIJEME je da objasnim glasine koje kruže posljednje vrijeme. Odluka nije bila laka, ali odlučio sam potpisati za Linz", "službeno" je, putem Twittera objavio Mike Ouzas koji je na vratima Medveščaka proveo nešto manje od dvije godine.

Nije bio u prvom planu, ali jedno vrijeme uspio je izgurati Kristana s gola. Navijači su voljeli vratara zanimljivog prezimena, pjevali su mu "Užas je moja furka", ali stiglo je vrijeme za rastanak.

"Iz Zagreba nosim čudesne uspomene. Jedva čekam da se opet vidimo", dodao je Ouzas koji karijeru nastavlja u klubu gdje je još jedan bivši Medvjed, Ouellette.


Medveščak je ostao bez vratara. Nedavno je, ogorčen na bivšeg trenera Raymonda otišao Kristan, spočitavajući mu da je gurao svoje igrače u momčad. Raymond mu je objasnio kako stvari funkcioniraju u trgovini europskog hokeja, no to je za Medveščak ionako prošlost. U budućnosti ih čeka potraga za vratarima,  ali i još nekim pozicijama u momčadi jer spominju se odlasci Bucka, Greentreeja... Sezona starta na jesen, a u svibnju pada odluka hoće li uz regionalnu igrati i KHL ligu.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara