Napeto na relaciji Mamići-Split: Hajduk izbačen s Ramljakovog memorijala

Napeto na relaciji Mamići-Split: Hajduk izbačen s Ramljakovog memorijala

Foto: Hina

ODNOSI između Hrvatskog nogometnog saveza, Dinama i Hajduka dodatno su narušeni nakon što su Hajduk i Split odbili odigrati finalnu utakmicu juniorskog Kupa, kad im je odigravanje iste zabranjeno na glavnom travnjaku Kantride, kako to propozicije nalažu.

>Nakon lakrdije u Rijeci u Hajduku i Splitu ogorčeni: Očito da HNS i Rijeka i ne zaslužuju ovaj finale

Nakon što su oba splitska kluba napustila Rijeku bez odigranog susreta, stigla je reakcija Dinama, koji je momčad Bijelih izbacio s tradicionalnog juniorskog nogometnog memorijala Mladena Ramljaka.
 
"Dinamo nas je izbacio s popisa momčadi koje nastupaju na Ramljakovom memorijalu, a uz to neće doći na naš kadetski turnir Sv. Duje na koji ih tradicionalno zovemo, iako je bio dogovor takav da ćemo i jedni i drugi nastupati", otkrio je sportski direktor Hajduka Goran Vučević, kako donosi Slobodna Dalmacija.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
"Rekli su da je to zbog narušenih odnosa dvaju klubova. Rekao sam im da su jadan klub jer da su ovdje u pitanju djeca. To ne vodi ničemu. Došao sam ovdje raditi s djecom i ponekad sam sebe pitam što uopće ovdje radim", poručio je razočarani Vučević na ovu temu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara