Navijači Petrolula poručili podobnim BBB-ima: "Neke se stvari ne mogu kupiti novcem, za sve ostalo tu je Mamić card"

Screenshot: Youtube

"PLAVA zastava 100 eura. Sjekire, čekići, lanci 500 eura. Plaćenici 5000 eura. 28 godina povijesti, časti i strasti - neprocjenjivo. Neke se stvari ne mogu kupiti novcem, za sve ostalo tu je Mamić card" pisalo je na ogromnoj poruci, koju su preko skoro cijele svoje sjeverne tribine u Ploestiju, razvukli navijači Petrolula.

Nije to bila samo poruka i rugalica (nabrojana "pomagala" s poruke, ovim navijačima oduzeta su prilikom njihovog ulaska u Litvu, prije utakmice Žalgirisa i Dinama) upućena prema 20-ak "Mamićevih" BBB-a na suprotnoj, južnoj tribini, nego i znak podrške BBB-ima koji su protiv Mamića, a kojima je bilo zabranjeno uči na stadion, iako su došli do Ploestija. 
 
Njih 50-ak moralo je ostati zarobljeno van grada, okruženo s oko 200 pripadnika rumunjske žandarmerije, specijalne i oklopljene policije i za razliku od navijača koji surađuju s Mamićem, nije im bio dozvoljen ulazak na stadion.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Rumunjskoj policiji tako je uspjelo na stadionu spriječiti sukobe među BBB-ima, ali nije između navijača Petrolula i na stadionu prisutnih navijača gostiju; domaći su se skupili pored kaveza BBB-a, provocirali ih, a prema njima su bacili i dvije baklje.

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara