Navijači poručili Mamiću: Ti si pljuvačka u lice svakom Zagrepčaninu, tvoj klub sramoti Hrvatsku u Europi!

Foto: Index

KLUB Zdravka Mamić poznatiji kao Dinamo sinoć je teško stradao na gostovanju u Sofiji kod Ludogoreca. Mamićev klub kontinuirano se sramoti u Europi već nekoliko godina, a čitatelji Indexa u komentarima su objasnili što misle o famoznom atomskom Dinamu, kojeg je stvorio i za kojeg je najodgovorniji Zdravko Mamić.

"Dinamo je postao pravi luzerski klub s luzerskim mentalitetom bez strasti, volje, želje, htijenja, ambicije, ideje. Ovaj se Dinamo više ne može identificirati sa Zagrebom, državom i navijačima. Za sve je to kriv Mamić i zato mora otići! Do ove sezone spašavali su ga "rezultati" i "financije", a sad su pale maske i car je ostao gol. Ako se to ne dogodi jedini i apsolutni krivci bit će navijači i BBB jer nisu u stanju napraviti ništa drugo osim sramotiti državu i grad. Kad trebaju spasiti klub od gube onda nemaju rješenja", samo je jedan od komentara na Indexovom forumu.

"...Mamić je pljuvačka u lice svakom Zagrepčaninu. On ne smije otići, njega treba potjerati".

"Dosta je bilo! Kaj si napravio od našeg kluba, sad se umjesto Reala i Lyona s nama sprdaju Čornomorec i Ludogorec! Prodao i otjerao sve kaj valja, a doveo polovne igrače koje nitko nije htio. I onda naivcima mažeš oči svojim lažima i prevarama. "Najjači atomski Dinamo ikad"?! Jebi se Mamiću, odlazi! Kako te nije sram?!"

"Mamiću, odlazi više! Otjerao si navijače! Maksimir, koji je nekad bio poznat po gromoglasnom navijanju, pretvorio si u svoj privatni ured, gdje se na tribinama skupljaju tvoji kućni prijatelji, plaćeni novinari i ostali kriminalci s kojima dijeliš svoju "pošteno" zarađenu lovu..."

"Nije problem što je Mamić sjebao Dinamo, problem je što je Mamić sjebao i hrvatsku repku. Samo niste još toga svjesni."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Čitatelji su i na Indexovoj stranici na Facebooku poručili što misle o Mamićevom klubu.

"Mamića je strah da Bad Blue Boysi ne izbace Dinamo iz Europe, a on će ga sam izbaciti. Ne samo da je popljuvao nas navijače Dinama, nego i cijeli hrvatski narod. Mislim da je najbolje da BBB-i izbace Dinamo iz Europe, nego da se i dalje sramotimo", napisao je Damir Drvarić.

"U Dinamu mora doći do drastične promjene, mislim na vodstvo i upravu kluba. Da sam igrač, bilo bi me stid igrati u takvom klubu", smatra Tomo Hamp.

"Bitno je da su svi redom reprezentativci. Od Sammira, Pivarića, Ademija, pa sve do njihove rezerve Halilovića. A iz Rijeke koja ravnopravno igra protiv jakog španjolskog prvoligaša niti jedan neće prismrditi reprezentaciji", ogorčen je Sanjin Lončarić.

"Dinamu bi možda trebalo trajno zabraniti nastupanje u Europi, jer samo sramoti ugled hrvatskog sporta", napisao je Krešimir Bošković.

"Bolje da im je avion ostao u kvaru"

Vrlo zanimljivi su komentari i na službenom Facebooku Dinama gdje su nakon utakmice stotine navijača direktno izrazili nezadovoljstvo onima kojih se to najviše tiče.

Netko je poručio: "Bolje da im je avion ostao u kvaru", aludirajući na turbulentno putovanje "Modrih" prema Sofiji.

Drugi je napisao: "Nije problem što smo izgubili 3:0, čak nisu niti smiješni golovi problem koje smo si uostalom sami zabili. Problem je što bih volio čuti od "profesora" koji je bio plan igre? Što je Dinamo igrao jer nogomet to danas nije bio? Koja je to bila taktika, koje su to bile uigrane akcije, linije kretanja i otvaranja? Pored onoga što je danas prikazala sjajna i razigrana Rijeka, Dinamo je danas izgledao tužno. Možda i sramotno! Izgledali ste kao skupina od 11 ljudi koje je netko na silu gurnuo na travnjak, na mjesto na kojem nisu htjeli biti".

Daniel Matuša je napisao: "Najbolji posao u hrvatskoj - igrati za Dinamo...rezultati nikakvi a "plaćica" na vrijeme...neću više dolaziti na tekme pa da su baš i besplatno...i nije vam neka kazna igranje pred praznim tribinama, ionako bi bilo prazno... sramite se!!!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara