Neovisno HNL sudstvo: Bruno Marić pjeva i svira s dinamovcima Cleytonom i Rukavinom!

Screenshot: Youtube

"NOVI SAMMIR", točnije najnovije Dinamovo južnoameričko pojačanje, Brazilac Cleyton, na Instagramu je objavio video na kojem s Antom Rukavinom i sucem Brunom Marićem izvodi poznatu pjesmu "Ai se eu te pego".
 
Rukavina, poznati veseljak, koji voli pjevati, a sviranje gitare mu je hobi, pjeva i svira akustaru, Cleyton udara bongose, a daruvarski sudac pomaže ne samo glasom, nego i zvečkom. 
 
Marić objašanjava kako je do ovog trija došlo slučajno: "Prolazio sam kroz Zagreb i navratio do prijatelja, nisam znao da ima goste. Kad sam došao, vidio sam Rukavinu kako pjeva. Cleyton je tek došao i ne zna naše pjesme, pa smo zbog njega zapjevali onu koju svi znamo. Nisam se s njima zabavljao, ni tulumario, otpjevao sam i otišao."

Marić je inače na sudu je s Uefom jer ga je lažno optužila za namještanje rezultata finala Kupa 2010. sa Zoranom Mamićem, naravno, u korist Dinama. Oslobođen je tih optužbi.
 
Rukavina je s Cleytonom igrao u Panathinaikosu, pa su se našli i u Zagrebu. U Dinamu neće zaigrati zajedno jer Mamićev klub više ne računa na njega. Ali dok u njihovoj zabavi nema ništa sporno, ima u tome da im se u pjevanju i svirci pridruži onaj koji im inače sudi i sudit će im ubuduće!
 
Ali, ništa novo da se suci HNL-a i to oni međunarodnog ranga i ugleda, s dinamovcima druže kao s pajdašima: Željko Širić slavio je pobjedu "Croatie" u Amsterdamu s klupskom kapom na glavi, Zoran Krečak dočekivao je Dinamo na aerodromu, Vlado Svilokos i Širić grlili su se s Mamićem na proslavi Dinamovog naslova...
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara