Nestalo čarolije? "Rasturena Barca droga je za Real"

Nestalo čarolije? "Rasturena Barca droga je za Real"

Foto: Marca.es

EL MUNDO Deportivo upotrijebio je riječ "paralizirana", a As - "rasturena". Odjednom, ništa više ne valja u igri Barcelone, napisao je komentator Marce. Tri ćorka u zvučnim utakmicama i - čarolija je nestala. Svi su se pitali kako će ta bajka izgledati, jednom kada se dogodi i Barca upadne u krizu.

"Real je ponizio Barcelonu u utakmici koja donosi više od pobjede. Ovo je injekcija direktno u vene blancosa i veliki udarac za Barcelonu", neki su španjolski novinari malo blaži.

No, u otvorenom slavlju s Realom, naslovnice ipak pomalo pretjeruju. Unatoč činjenici da je "Master Mou" (EM Deportivo)  zaista napravio veliku stvar - opet je stvorio ubojitu momčad od ranjenika. Pitanje je dokle mogu.

"Čeka ih novi Clasico 2. ožujka, ali u svlačionici Reala sinoć nitko nije pričao o prvenstvu. Euforija nakon pobjede nad Barcom postala je droga za Old Trafford.

Liga prvaka je sve što je ostalo Mourinhu. U prvenstvu se bori da bude prvi u svom gradu, ne više na tablici. Niti u najgoroj krizi, Barca ne može ispustiti plus 16.

"U Manchesteru igramo utakmicu sezone", rekao je i Emilio Butrageno sinoć na Camp Nou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Alex Ferguson bio je na tribinama. Iako će Mou za Kazalište snova režirati novu predstavu, Sir Alex mogao je vidjeti da igrači Reala opet izgledaju kao zajednica.Barca bez kontrole. Uzet će titulu, ali to nije taj klub


Kada je riječ o Barceloni, dalo bi se iz španjolskog tiska zaključiti  da su Kataloniji traju karmine.

"Rupa u obrani sve je veća. Nestao je Messi, nema golova. Nevidljiv protiv Reala dva puta, bezopasan na San Siru. Ove sezone on je u Ligi zabio pet pogodaka manje od 14 njegovih kolega zajedno, previše je bitan. Barcelona je sinoć bila osuđena na forsirane pokušaje van kaznenog prostora, to puno govori. Odjednom - ništa ne valja" , piše Marca.

As donosi naslov Baila Cristiano, Real ponizio Barcelonu.

"A sad - na Old Trafford"

"Sjajna noć za Real, najbolja ove sezone. Nije veličina samo u tome što su zauzdali najvećeg neprijatelja, već u tome kako su pri tome izgledali. Taktički besprijekorno i požrtvovno. Real je opet kolektiv, a Ronaldo je kolosalan, snažan, ključan. Barcelona - rasturena. Bez kontrole, bez Messija, samo s Iniestom u njegovom najboljem izdanju. Nevjerojatno je da ga onakva Barca nije omela da dobro odigra. Roura je pogriješio kada je igrače usmjerio da razmišljaju o sucima. Izgubili su konce u igri upali su u krizu u vrhuncu sezone. Srećom po njega da u džepu već ima naslov. No, to nije Barca"

"S druge strane, Real je sinoć izbrisao sve loše: prvenstvo, mučenje u skupini Lige prvaka, opasan remi s Unitedom. Na Old Trafford ide sasvim drugi Real".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara