Nizozemac Barneveld svladat će Whitlocka treći put u 2012.

Foto: Index

INDEX i BetPlace.net svaki dan vam donose analize i prognoze klađenja i sve korake za sigurnu okladu.

Barneveld je u prošlom kolu poražen od Taylora 8-3. Barney je imao svoje prilike, ali ih nije iskoristio. Kod rezultata 4-3 promašio je hrpu strelica za povratak u meč i onda je slijedio kolaps Barneveldove igre, ali budući da je s druge strane bio Taylor, ne treba se puno zabrinjavati zbog tog „raspada“. Prošli put smo već naglasili kako je Barney veliki miljenik publike,jedan od pikado veterana, ali i igrač koji je opet u jako dobroj formi. Barney pruža jako dobre igre u Premier ligi ove sezone, on je jedan od igrača kojem dobar ulazak u meč jako puno znači jer inače počne gubiti samopouzdanje.
Whitlock ima skor 5-2-3 i ovaj meč mu je kao i Barneveldu jako bitan za prolazak u završnu fazu lige. Whitlock je igrač kojeg krasi konstantnost, a ono po čemu je prepoznatljiv je jako visok postotak uspješnosti na „checkoutu“. Whitlock je ove sezone imao jedan „blackout“, a to je poraz prije 3 kola od strane Wadea. Wade je slavio 8-0, što je stvarno rijetkost na ovom levelu pikada, no očito Whitlocku taj dan nije ništa pošlo za rukom. Poslije toga je Whitlock pobijedio Andersona i Paintera rezultatima 8-2 i 8-5, te se vratio na pobjedničku rutu.

BetPlace.net preporučuje:


U 2011/2012 Barneveld i Whitlock su se susreli 6 puta. Barneveld je slavio 2 puta, jednom je bilo neriješeno, a 3 puta je slavio Whitlock. Zadnji susret je bio prije samo nekoliko dana kada je slavio Barneveld 6-5 u kvalifikacijskom turniru kojeg je kasnije i osvojio. U prvom dijelu sezone njihov međusobni ogled je završio 7-7, u meču u kojem su oba igrača pružila fantastičnu igru. Očekuje nas jako neizvjestan dvoboj u kojem bi mogli vidjeti podosta „180ki“, a malu prednost dajemo iskusnom Nizozemcu Barneveldu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara