Noć Gladijatora u Dubrovniku: Delija razbio bivšeg UFC prvaka!

Noć Gladijatora u Dubrovniku: Delija razbio bivšeg UFC prvaka!

Foto: Vladimir Dugandzic/Cropix

DUBROVNIK je jučer uživao u izvrsnom borilačkom spektaklu, a zadovoljstvu publike znatno su doprinijele i pobjede domaćih boraca, Ante Delije, Kristijana Peraka i Antuna Račića.

Ante Delija je u meču večeri protiv bivšeg UFC-ovog prvaka Rizza Rodrigueza pokazao zrelost koja jamči da imamo borca pred kojim je fantastična karijera. Rizzo je nekoliko puta bio na podu, ali Delija ne uspijeva meč u tim situacijama privesti kraju. Rizzo, iako znatno sporiji od dubrovačkog borca, u nekoliko navrata pokazuje dobar otpor i kvalitetno napada. Druga runda pokazuje izvrsne izmjene udaraca i ground and pound u kojem Delija ravnopravno parira Rizzu na "njegovom terenu". Delija pobjeđuje sudačkom odlukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Izvrsnu borbu publici su pokazali Kristijan Perak i Francuz Malik Merad. Dok je u prvoj rundi Merad bio u značajnoj prednosti, u drugoj rundi se Perak budi i dijapazonom udaraca dominira od prvog trena te runde. Perak je u drugoj rundi pokazao zašto ga smatraju jednim od najperspektivnijih domaćih boraca te je zasluženo odnio pobjedu.

Antun Račić imao je naizgled jednostavniji posao protiv Talijana Cristiana Binde. No, to ne znači da je Talijan bio loš protivnih već je Račić dominirao borbom od prvoga trena, a borbu završava izvrsnim leg lockom na kraju prve runde.

Od ostalih borbi ističemo odličan nokaut Hrvoja Sladea protiv Marka Igrca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara