Norvežani slave: Željom smo slomili moćnu, ali nezainteresiranu Hrvatsku

Norvežani slave: Željom smo slomili moćnu, ali nezainteresiranu Hrvatsku

Foto: Hina

NORVEŠKI mediji su oduševljeni igrom njihove reprezentacije nakon velike 2:0 pobjede protiv Hrvatske. Izabranici Nike Kovača ne ovise sami o sebi do kraja kvalifikacija, a Norveška je prešla put od autsajdera do aktivnog 

"Hrvatska je jača momčad, ali mi smo to nadoknadili željom"

Dagbladet.no ističe oduševljenje igrom norveške reprezentacije, a posebno Bergeta za kojeg pišu kako je ponizio zvijezdu hrvatske reprezentacije Darija Srnu pogotovo kod prvog pogotka. Napominju kako je Hrvatska kvalitetom jača momčad, ali da je Norveška to nadoknadila željom i voljom.

"Zaboravljeni Berget srušio Hrvatsku"

Aftenposten.no također slavi junaka Bergeta. Pišu kako je strijelac oba pogotka bio zaboravljen u Cardiffu i Celticu, ali je večerašnjom utakmicom pokazao kako su ta dva kluba jako pogriješila kada mu nisu dali šansu. Za Hrvatsku pišu kako su tehnički odlično potkovani, ali da su se nekako činili nezainteresirani.

Pogotovo ističu odličan posao norveške obrane koja je skoro u potpunosti limitirala napade hrvatske reprezentacije. Berget je poslije utakmice rekao:

"Skautirali smo ga prije utakmice i osjetio sam da mogu uspostaviti kontrolu nad njim. Igrao je i Srna dobro, ali mislim da smo dobro uočili njegove slabosti", rekao je Berget.

 

  
 

Livescore powered by whatsthescore.com

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara