Nova žrtva "kukavice": Mandžo kao Eto´o i Ibrahimović

Nova žrtva "kukavice": Mandžo kao Eto´o i Ibrahimović

Foto: Screenshot; Focus.de

MARIO MANDŽUKIĆ na izlaznim je vratima Bayerna. Njemački mediji tvrde da je hrvatski reprezentativac odigrao svoje pod vodstvom Pepa Guardiole. Mandžu je snašla sudbina Zlatana Ibrahimovića i Samuela Eto'a, koji su na sličan način okončali karijeru u Pepovoj Barceloni.

> Gotovo je, Guardiola potjerao Mandžukića! "Želim ti sreću u novom klubu!"

Focus donosi zanimljiv intervju s autorom Guardioline biografije, Danielom Martinezom, koji je objasnio kako je pukla ljubav između najboljeg ovosezonskog strijelca Bayerna i trenera bavarskog diva.

"Guardiola nije normalan"

"Ako Guardiola smatra da mu neki igrač ne treba u ekipi, on će ga jednostavno ignorirati. Ibrahimović je najbolji primjer. Pep je fantastičan trener, ali ponekad se ponaša kukavički i nema hrabrosti. Ako ne želi nekog igrača, jednostavno mu treba reći - idi!", rekao je Martinez, koji se vratio na slučaj s Eto'om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Eto'o je jednom rekao da Guardiola nije normalan", prisjetio se Španjolac.

"On nikada izravno nije htio razgovarati sa mnom", kasnije se požalio Eto'o, kojeg je Guardiola potjerao iz Barcelone jer je htio napraviti mjesta za Zlatana Ibrahimovića.

"Moramo promijeniti momčad. Mislim da je tako najbolje za klub", rekao je tada Guardiola.

Mou trlja ruke

Inače, vijest da je Mandžukić u izlogu odmah je aktivirala brojne europske velikane, koji sada pripremaju ponudu za hrvatskog napadača. Prvi u redu stoji Chelsea. Jose Mourinho nedavno je izjavio kako mu treba "killer" u napadu, a tu su još i Arsenal, Juventus...

Zbog vas smo i na Facebooku. Pratite nas!

 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara