Novi biser Dinamovog marketinga: Karikature Dalmatinaca i hajdukovaca na tribine zovu dinamovce?!

Novi biser Dinamovog marketinga: Karikature Dalmatinaca i hajdukovaca na tribine zovu dinamovce?!

Screnshot: Youtube

NEUKUSNA, neduhovita i bez imalo okolišanja, glupa reklama, zapravo hrpa nabacanih uvredljivih klišeja na račun Dalmatinaca, ima za cilj da "poplave" tribine Maksimira, odnosno da mobilizira navijače Dinama pred skori početak sezone.

Nakon što je Mamićev klub prije dvije godine u očajničkom lovu na navijače kojih nema, gledatelje na utakmicu Lige prvaka vabio nagradom od milijun kuna, promoviranom ovakvom reklamom, činilo se kako će teško nadmašiti takvo dostignuće.

Ali, novim uratkom svakako su se potrudili, jer ponavljamo, navijače Dinama na Maksimir zovu tako da se loše izruguju Hajdukovima. Svi dalmatino stereotipi iz hrvatskih serija su tu: ljudi ne govore nego se glasaju s "ae", galebovi kliču, šugaman je oko vrata, cvike na glavi i tovar na majici jednom navijaču Hajduka, dok je drugi još karikaturalniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok mu opisani "prika" prilazi, on na mulu čisti cipla (ili špara?) u majici na kojoj piše "Torca forca", a s vrata i ušiju šljašte zlatne "rećine" i lančić, dok mu glavu krase još raskošnije sunčane "očale".

Kako ide dalje, pogledajte sami: 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara